Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май не е от букса.Днеска разбрах че прави този номер само когато си загрее на нормалните градуси!!!! Иначе докато е студена си се ряска много добре и не придърпва така !!! А за апаратурата наречена Ицо само да намери малко свободно време и ще я закачим по сериозно!!!!

Някои ако има мнение и отговор защо го прави само като е топла да казва.Защото и аз си мислех от началото че не е зацепена както трябва ма маи не е това?!!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• ...........................................
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• При мене подобни простотии ги е правила от най-различни неща.
        При изпреварване от окъсяващ ляв мигач.
        Около три месеца го правеше от спирачната помпа.Не се смейте, а поровете по старите теми.
        Правило ми го е от спукан маркуч на мап сензора, както и от датчика за температура на въздуха.Сцепена сонда също дава такива хубосии.
        Накратко: имаш широко поле за действие!
        Елиминирай ги един по един.
        Виж и да не си наводнил компа!
        Успех!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          При мене подобни простотии ги е правила от най-различни неща.
          При изпреварване от окъсяващ ляв мигач.
          Около три месеца го правеше от спирачната помпа.Не се смейте, а поровете по старите теми.
          Правило ми го е от спукан маркуч на мап сензора, както и от датчика за температура на въздуха.Сцепена сонда също дава такива хубосии.
          Накратко: имаш широко поле за действие!
          Елиминирай ги един по един.
          Виж и да не си наводнил компа!
          Успех!
          Мерси много за отговора! Дано както винаги си прав!! Поздрави!!!

п.с.Иво стана каса бира да те черпя вече!!!

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
            Мерси много за отговора! Дано както винаги си прав!! Поздрави!!!

п.с.Иво стана каса бира да те черпя вече!!!
            ако питаш мен цял микробус бира заслужава да му закараме, а като растоварим бирата, ще му натоварим донора

да не се разбираме погрешно само... хаха

поздрави
            Alfa Romeo33 1.5 105hp 85' няма я вече
            Alfa Romeo33 1.5IE 95hp 93'

Comment

• Съвсем правилно ви разбрах!
              Отсега почвам да точа ножа за мезето!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да добавя само че 16клапановата ще заминава ако някои я хареса и оставам с 8в за сега !!!!!

Comment

• Бате, повярвай ми, който е бил един път с 33-ка и 159 да вземе, пак ще го яде червея.
                  Примери много:
                  Мъри, Дригата, Боби-33, Мр.Х и прочие.
                  За откачалките по класическия раздел, просто не ми се говори!
                  Остави си една, та да не гледаш жално!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Бате, повярвай ми, който е бил един път с 33-ка и 159 да вземе, пак ще го яде червея.
                    Примери много:
                    Мъри, Дригата, Боби-33, Мр.Х и прочие.
                    За откачалките по класическия раздел, просто не ми се говори!
                    Остави си една, та да не гледаш жално!
                    Oбиден съм ти!!!

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Аааааааа аз без 33-ка не смятам да оставам!!! Нищо че 145 има разни удобства и тем подобни.Моита си 33-ка остава за мен тази втората не е моя не съм я карал достатачно че да е моя.А със мойта си имам големи преживявания кадето никаде ги няма.Пък и друго такова усещане като да караш 33-ка просто няма карал съм какви ли не коли от наи старите до модели 2008г.
                      Такава тръпка просто няма.

Ако бях на мястото на JORDANGT и аз бих се сърдил той е човека с най много 33-ки и изобщо боксери във подписа.А даже не го спомена към групана на манияците!!! Мисля че ще се лее бира за извинениеее

Comment

• Колега дай да оправим проблема и да отлитам с нея към Варна в четвъртък(за излишната говоря )
                        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                          Oбиден съм ти!!!
                          Прощавай, брат, ама понеже си ми първи в списъка....

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                            Колега дай да оправим проблема и да отлитам с нея към Варна в четвъртък(за излишната говоря )
                            действай. проверете първо помпата и цилиндърчето на съединителя. педала хлътва ли до долу.
                            точка

Comment

• ммм колата вече е със нов горд собственик помпичката беше
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• айде тогава честито и на тебе. сменяй колектора и някой да направи газовата като хората че като гледам как е сложена.......
                                и много безаварийни
                                точка

Comment

Working...
                                X